13 Şubat 2011 Pazar

Neden E-bay ve Nasıl E-bay

Ebay 1995 yılından beri faal olan dünya üzerindeki en büyük online alış veriş ve açık arttırma sergisidir. Açık artırma siteleri içinde en gelişmiş olandır. 100 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı olan ve diğer tüm açık artırma siteleri içinde ziyaretçilerinin en fazla zaman geçirdiği bu müzayede sitesinde binlerce kategori altında milyonlarca ürün listelenmektedir. Hiç kullanılmamış, sıfır ürünlerin yanı sıra 2. el ürünler de burada sergilenmektedir. Unutmayın E-bay fiyatları rakipsizdir. Ebay'in fiyat avantajından faydalanan birçok insan ürünleri Ebay'den alıp yerli açık artırma ve alış veriş sitelerinde satmakta ve ciddi paralar kazanmaktadırlar.

Ülkemizdeki sitelerden farklı olarak Ebay’de satış yapan insanların çoğu bu işi profesyonel olarak yapmaktadır yani ana geçim kaynaklarıdır. Bu yüzden sizi ciddiye alırlar.
Ebay tutkulu alışverişi sevenlerin ve alışverişlerini daima uygun fiyata getirmek isteyenlerin sitesidir. Ebayde aradıklarınızı mutlaka bulursunuz.

Ebay’de sergilenen ürünler açık arttırma şeklinde satışa sunulur. Kullanıcıların tamamı ürünleri piyasa fiyatının altında satın alma beklentisi içindedir. Bu sebeple son satış fiyatı daima yurtdışı piyasa fiyatından daha ucuzdur. İthal ürünlerin Türkiyedeki fiyatlarının yurtdışına göre zaten oldukça yüksek olduğunu da hesaba katarsak (distribütör karları, ithalat vergisi, lüks tüketim vergisi vs.) Ebay’den alacağınız ürünler 3’te 1 fiyatına gelmektedir diyebiliriz.

Ayrıca ürünlerin bir çoğunu da açık arttırmaya katılmadan (Buy it Now) hemen alabilirsiniz. Açık arttırma sonuçlarının “Buy it now” fiyatının daima altında kaldığını biliyoruz. O yüzden iyiBey size biraz vakit ayırıp açık arttırmaya katılmanızı tavsiye eder.
Mesela bir örnek verelim: Son teknoloji bir SEIKO SNA595P1 eBay’den 250-300£ arası satın alabilirsiniz. Türkiye satış fiyatı 1000 YTL civarındadır.

Unutmayın eBay’de gıda dışında aklınıza gelebilecek her ürünü bulabilirsiniz. Dilerseniz arama yapip sürekli kullandığınız parfümü ne kadara temin edebileceğinize bir bakın. (Arama kutusuna parfümünüzün markasını yazıp bir BOŞLUK bırakıp fragrance yazarsanız daha kesin bir sonuca erişirsiniz. Örnek: calvin klein fragrance)

iyibeyden

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!