17 Şubat 2011 Perşembe

M.A.C. UK ve Kozmetik

Değerli okuyucularımız,

Bir çoğumuzun bildiği üzere(erkekler bunu bilmeyebilir) M.A.C. kozmetik ürünleri içerisini başı çekiyor desek belkide yanılmamış olacağız.

Sizlere sunuduğu ürün yelpazesi ve malzemelerin kalitesi tartışılmaz bir konu. Sizlerin yoğun olarak ürün alıp adresine yönlendirdiği www.maccosmetics.co.uk şimdi aldığınız ürünlerde ingiltere içi free delivery sunuyor.

Tabiki bu indirimi kullanmanın bazı şartları var. Sizlere daha önce indirim(voucher) kodları sunmuştuş. M.A.C. cosmetic'de size bu indirimden faydalanmanız için bir kod veriyor.

20 Şubat 2011 tarihine kadar faydalanacağınız bu hizmeti kullanabilmeniz için yapmanız gereken tekşey ödeme anında indirim kuponu/kodu (tabiki bunlar ingilizce) bölümüne indirim kodu olarak BRIGHT yazmanız. MAC UK'e ulaşmak için tıklayın.

Ayrıca bu kampanyanın sebebinin M.A.C. prep prime skin brightening serum olduğunu döylemek istiyoruz. Bu ürünün fiyatı £28GBP ve ister MAC.co.uk'den isterseniz Debenhams'dan alabilirsiniz.
Videosuna ulaşmak için tıklayın

M.A.C.'den ve Avrupadan keyifli alışverişler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!