25 Şubat 2011 Cuma

Banana Republic

İsminin Banana Republic (Muz Cumhuriyeti) olduğuna bakmayın. Dünyada fiyatlarıyla "Rahat Ulaşılabilir Lüks Giyim Markası" olarak bilinen Banana Republic, karizmatik şehir stilini temsil eden, tümü lüks ve kaliteli kumaşlardan hazırlanan geniş koleksiyonları ile dünyanın en sevilen ve tercih edilen giyim ve aksesuar markalarından biridir.

"Ulaşılabilir modayı yaratmak" ve "Lüks, ulaşılabilir olmalıdır." mottolarıyla hazırlanan koleksiyonlarının zengin içeriği ve uygun fiyatlarıyla, Banana Republic dünyada özellikle Amerika ve Uzakdoğu pazarında en bilinen moda markalarından biri olmayı başarmıştır.

Gap'in web sitesindeki tanımına göre sister site Banana Republic 27 Şubat2011 tarihine kadar online storelarda %25 indirim uygululanıyor. İndirimden faydalanmak için bu tarihler arasında UKSPRING25 kodunu checkout'ta kullanın. Keyifli Alışverişler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!