14 Şubat 2011 Pazartesi

Arama motorları


E-bay'den sizlere bahsetmiştik. Web sitemizde sizin için kolaylık olması ve aradıklarınızı kolayca bulmanız adına hem e-bay, hem amazon.co.uk ve hemde google UK için arama bar'ları yerleştirdik.
Ana sayfamızdaki bu arama motorlarına ulaşmak için tıklayınız.

Yukarıda örnek resimde görüldüğü gibi, soldaki arama motoruna yazdığınız anahtar kelimeyi e-bay'de ara diyerek farklı açılan pencerede sonuçları görebilirsiniz. Unutmayın e-bay milyonlarca insanın kullandığı profesyonel,güvenli ve en uygun fiyatları bulabileceğiniz bir platformdur.

Ortadaki arama motorunda ise yine e-bay gibi milyonlarca kullanıcısı olan Amazon.co.uk'de arama yapabilirsiniz. Amazon da yine kendine özel bir yapısı olan bir web sitesi. Aradıklarınızı uygun fiyatlı olarak amazon.co.uk'de de bulabilirsiniz.
Arama motorlarımızdan sonuncusu ise google.co.uk'e ait. Google arama yaprken bir çok ülkede, o ülkenin veritabanını öncelikle aramaya başlıyor. Yani Ingiltere sayfalarında bir ürün için araştırma yapmak istediğinizde Türkçe dilini ve Türkiye sayfalarında arama yaparsanız istediğiniz verilere ulaşamayabilirsiniz. Bunun için google.com.tr yerine google.co.uk sayfasını kullanmanız size avantaj sağlayacaktır. Tabiki google english dilini kullansın opsiyonunu seçmeniz gerekmekte. Web sitemizdeki bu arama motoru tamamen hizmet ettiği amaca ayarlıdır. Yani bir ürünü aramak istediğinizde google.co.uk sayfalarında arama yaparak size sonucu verir.

Umarız bu arama motorları size yardımcı olur ve aradıklarınızı kolayca bulabilirsiniz. Ingilteredenal.com sizlere en hesaplı ve uygun ürünleri almanız konusunda yardımcı olmaya çalışmaktadır. Lütfen sizlerde alışveriş yapmadan önce alacağınız ürünler konusunda hassas davranarak iyice araştırınız. Sizlere yardımcı olabileceğimiz her konuda bize ulaşmayı unutmayınız. İletişim için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!