9 Şubat 2011 Çarşamba

Valentine's Day


Sevgililer günü yaklaşıyor,

14Şubat'ın hayatımıza girdiği zamanı hatırlarmısınız bilmiyoruz ancak o günden sonra bu kadar benimseneceği belkide kimsenin aklına gelmezdi.

Sevgilisi olan sevgilisine, evli olan eşine yani kısacası tüm çiftler birbirine o günde daha bir farklı bakmaya başladı. Çiçeklerin içerisinde ayrı bir yeri olan kırmızı gülün anlamı daha da anlamlandı. Kırmızı bir tek gül. Aynı tektaş bir pırlanta gibi.

Tabi ki bu anlanlı günün anlam ve önemini daha da arttırmak için herkes birbirine hediyeler almaya başladı. Herkes birbirine iyi kötü sevgisini gösterebileceği hediyelerini elinden geldiğince alıp vermeye başladı. Yani bir alışveriş çılgınlığı yaşanıyor.

Peki siz bu çılgınlığı dahada abartarak sevgilinizin yada eşinizin hediyesini ingiltereden yada Avrupanın istediğiniz bir ülkesinden göndermek istemezmisiniz?

İsterseniz siz alın, isterseniz biz alalım. Üstelik %10 kargo indirimi ile gönderin karlı çıkın. KArgo indirimi için check out ta LOVER2011 yazın.

Günlük indirimler ve fikirleri için offer of the day. Ulaşmak için tıklayın.
Örnek alışveriş siteleri için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!