14 Şubat 2011 Pazartesi

İndirim kodları (Voucher code)

Web sitemizin sol tarafında açtığımız minik bölüm ile, e-bayden, amazon.co.uk'den ve ingilteredeki geniş alışveriş mağazaları yelpazesinden sizin için seçtiğimiz ve fiyatı uygun olan ürünleri listeliyoruz.

Ayrıca voucher code yani mağazaların müşterilerine sunduğu indirimlerden faydalanılması için gereken kodları veriyoruz. Bu kodlar alışveriş tamamlandıktan sonra check out yani ödemenin tamamlanması için son aşamada kullanılıyor. Promotion code yada discount code gibi isimlendirilmiş alana bu kodları girerek, aldığınız fiyat üzerinden mağazanın belirlediği oranda indirim alışveriş tutarınızdan düşülüyor.

Yada bir çok mağazanın uyguladığı free delivery yani ingiltere içi ücretsiz kargolama imkanı sunuluyor.

Ingilteredenal.com sizin için bu kodları araştırıyor ve yayınlamaya çalışıyor. Ancak siz daha çok imkanım olsun daha çok kod görmek istiyorum diyorsanız lütfen aşağıda listelediğimiz voucher kod sitelerini takip edin. Bu kodlarla karlı çıkın.

http://www.myvouchercodes.co.uk
http://www.vouchercodes.co.uk/
http://www.netvouchercodes.co.uk/
http://www.vouchercodes.com/
http://www.topvouchercodes.com/
http://www.voucherking.co.uk/
http://www.moneysavingexpert.com
http://www.discountvouchers.co.uk/
http://www.supermarketvouchercodes.com/
http://www.shoppingvouchers.co.uk/
http://www.dailyvouchercodes.com/

Gördüğünüz gibi alternatif o kadar çok ki. Bu sitelerin hepsi mağazaların açıkladığı indirim kodlarını bir araya toplayarak sizlere sunuyor. Yapmanız gereken tek şey size sunulan fırsatları yakalamak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!