17 Şubat 2011 Perşembe

Parfüm Nerden Alabilirsiniz


Hem kendinize olan güveninize arttırır, hemde başkalarının size olan bakışını bile değiştirir. İşte böyle bir durumda denemeler yapmanız, kendinize uyan parfümü bulmanız belki seneler alır. Tabiki birkaç kullanımdan sonra rafa kaldırmıyorsanız.

Parfüm ve kozmetik alışverişlerinizde uygun fiyatlı ürünleri bulabileceğiniz bir kaç site tanıtmak istiyoruz. Unutmayın bir mağazada 100 lira olan şey diğerinde 50 lira olabilir. O yüzden iyice araştırmadan alışveriş yapmamanızı öneriyoruz.

Aşağıda ingiltere'de bulunan ve çok tercih edilen web sitelerinde bazılarını sizin için seçtik.

Superdrug için tıklayın.
Fragrancedirect için tıklayın.
Beautyexpert için tıklayın.
Bodyshop için tıklayın.
Xtras için tıklayın.
Cultbeaty için tıklayın.
Lookfantastic için tıklayın.
Daha fazlası için tıklayın.

Bazı sitelerde international delivery görebilirsiniz ancak unutmayın ki ürününüz postada kaybolduğunda kendinize bir muhattap bulamayabilirsiniz. Ingilteredenal.com ürününüz size ulaşıncaya kadar siparişinizi takip eder ve en uygun fiyata göndermeyi amaçlar.

EN ÇOK SATILAN PARFÜMLERDEN BAZILARI


Armani Idole d’Armani edp

Zengin bir karışıma sahip olan parfümün içerisinde baharat ve çiçeksi kokuların yoğunluğu dikkat çekiyor.Zencefil,gül,tatlı armut,yasemin ve saf safran vetiver ve paçuli ile harmanlanmış.

İdol olmak isteyen çekici modern ve kadınsılığı tam anlamıyla ortaya çıkarmak isteyen kadınlar için iddalı bir parfüm…






Armani Code Femme edp;

Siklamen,turuncu çiçek esansı,yasemin ve vadideki zambak karışımı ile teninizi süslüyor.

Kokusuyla dikkat çeken parfüm,şişesiylede inceliği ve zarifliği ön plana çıkarıyor.İnce bir şifon varmış gibi basılan mavi renkte nakışlarla sunulan şişenin yüzeyi görenleri hayran bırakıyor.





Guerlain Idylle edp

Zambak,gül,frezya ve nilüfer gibi kendisine has mükemmel kokularıyla harmanlanmış bir parfüm.

Çiçek kokularına düşkün olanlar için ideal.









CK Euphoria Edp

Euphoria baştan çıkarıcı çiçekler,egzotik meyveler ve kalp notasındaki siyah orkide etkisiyle gizemli ve bağımlılık yapan bir koku…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!