4 Eylül 2018 Salı

UK Depo ne işinize yarar



İngilteredenal.com hizmetlerinden olan UK Depo hizmetini kullanmak sizin için kısa sürede daha çok alışveriş demek.

Son dönemde kurlar her ne kadar değişken olsada bir çoğumuz yurt dışına çıktığı zaman alışveriş yapmak ister. Eğer uzun süreli kalıyor ve alışveriş için vaktiniz varsa bu hizmet sizin için olmayabilir ancak iş için yada kısa bir ziyaret için geliyorsanız tam da size hitap ediyor olacak.

www.ingilteredenal.com web sitemiz üzerinden zaten yaptığınız alışverişleri adreslerinize yönlendiriyoruz. Bu hizmetimizde ise yapmış olduğunuz tüm alışverişleri depoluyoruz. Sadece bir kaç gün kalacaksanız gelmeden en az bir hafta önce alışverişlerinizi yapıp adresimize yönlendirmiş olmaz gerekiyor.

Ingiltere yada ingiltereye gönderim yapan tüm sitelerden alışverişinizi yapın. Ne isterseniz alıp ingiltere adresinize gönderin. Sizin için paketlerinizi birleştirip bekletelim.

Sonrası ise çok basit.  Kalacağınız otel yada istediğiniz iş yerinde olacağınız tarihi ve adresi bize iletmeniz yeterli. 

Tam tarihinde paketlerinizi alacak ve yanınızda götürebileceksiniz.

Netice olarak 1 yada 2 gün dahi kalsanız dolu bir bavul ile dönmeniz mümkün.

Bunun yanında depomuzu daha farklı amaçlar ile kullanmak isterseniz. Aylık sabit fiyatlar ile istediğiniz alanı kiralayabilirisiniz.



www.ingilteredenal.com 9 yıldır sizinle.  Daha fazla bilgi için info@ingilteredenal.com







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!