21 Ekim 2015 Çarşamba

Yurtdışından güvenli alışveriş

Ingilteredenal.com bildiğiniz üzere 6 yıldır sayısız alışveriş severe keyifli alışveriş tecrübeleri için hizmet veriyor.

Internetten alışveriş için birçok kişi güvenilir mi güvenilmez mi polemiği yaşarken yurtdışından alışveriş belki daha da endişe verici olacaktır.

Halbuki birçok web sitesi güvenliği en üst seviyede tutmakta. Ingilteredenal.com web siteside 2048   SHA-2 şifreleme sertifikasına sahip. Adres çubuğunda en solda yeşil kilit ikonunu görebilirsiniz.

Dolayısı ile web sitemiz üzerinden güvenli birşekilde işlem yapabilirsiniz. Kullanıcılarımız tarafından en çok kullanılan hizmetlerimizden biri de Benim İçin Al opsiyonumuz.



Benim için al hizmeti ile kullanıcılarımız sadece ve sadece Ingilteredenal.com ile muhattap olmaktadır.

Avrupadaki istediğiniz web sitesinden alışverişi sizin için Ingilteredenal.com yapar ve siz sadece Ingilteredenal.com ile muhattap olursunuz.

Bu sayede alışveriş işleminiz %100 güvenli olur. İngilizce bilmek önemlidir ancak bilmiyorsanız ingilteredenal.com sizin için tüm yazışmaları yapar.

Kredi kartlarınızı değişik değişik sitelerde kullanmak zorunda kalmaz, sahtekarlık yada kredi kartı kopyalanma riskinden korunursunuz. Her siteye tek tek üye olacağınıza, tek üyelik ingilteredenal.com'a olur.

Alışveriş talep ettiğiniz siteler araştırılarak,  güvenli olmayan sitelerden de korunmuş olursunuz. Size yol gösterir, tüm alışverişinizi ingilteredenal.com yapar.

Iade etmek istediğiniz ürünler için iade takip işlerini ingilteredenal.com yapar.

En önemlisi ise siparişiniz için ödediğiniz ürün tutarı ingilteredenal.com'un koruması altındadır, yani sigortalıdır. İşlem ingilteredenal.com kaynaklı tamamlanmamışsa ürün tutarı kullanıcıya iade edilir.

Tek yapmanız gereken Ingilteredenal.com'a üye olmak ve benim için al bölümünden istediğiniz ürünleri eklemek. Eklediğiniz ürünler için gereken ödeme işlemleri yapıldığı gibi tedarik süreci başlar ve alışveriş uzmanımız kısa süre  içerisinde alış verişi tamamlayarak size bilgi verir.

Kayıt olmak için buraya tıklayınız. Zaten üyeyseniz buraya tıklayınız.



2 yorum:

  1. Kötü kredi notumla evimi satın almak üzereyken endişeliydim. Bankamdan aldığım kredi reddedildi ve alamadım. Bir arkadaşıma açıkladım, sonra beni tüm zamanların en büyük adamı (Bay Benjamin Lee) ile tanıştırdı. Sorunumu ona mailine bir mesaj göndererek anlattım ve 3 iş günü içinde her şeyi çözmeme yardımcı oldu. İşimi büyütmek için de kullandığım evim için bana 3.000.000,00 Euro kredi verdi. Tanrı onu korusun! Bir grup yatırımcı ile çalışan Bay Benjamin Lee'den hızlı bir kredi için başvurabilirsiniz .. O, internetin her yerinde herkesin bahsettiği sihirbazdır ... 247officedept@gmail.com adresinden Mail yoluyla ona ulaşın.

    YanıtlaSil

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!