27 Ekim 2015 Salı

Ünlülerin Halloween Kostümleri

Halloween yani Türkçesi Cadılar bayramı yurtdışında bir çok ülkede kutlanılan ve korkunç görünmesine rağmen bir o kadar da eğlenceli kutlanan bir bayramdır.

Tabi bu kadar neşeli, kostümlerin kullanıldığı, makyajların yapıldığı bir bayram sadece çocuklar için diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Büyükler de gerek kostümleri, gerekse makyajları ile birbirleri ile yarışıyorlar. Tabi ünlüler için de göz alıcı olmak önemli.

Dünyaca ünlü top model Heidi Klum'un Halloween tercihi gerçekten çok ilgi çekici. Bir çok kişi tarafından da yaratıcı, harika bir kostüm olarak yorum aldı.



Yaklaşık olarak son üç haftadır herkesin aklında bu cadılar bayramı, zira herkes bu kadar özenirken ne giyeceğinize, o gece ne olacağınıza erkenden karar verip hazırlanmazsanız ve işinizi son anlara bırakırsanız muhtemelen sonu hüsran olacaktır.

Eğer sizinde bu geceye merakınız varsa ve eğer siz de Heidi Klum gibi kasları gösteren bir kostüm, Sindirella olmuş Gwen Satafani , Oz büyücüsü olmuş Len Biseman  yada hiç bir teması olmayan komik bir kostüme sahip Jason Biggs gibi giyinebilirsiniz.

Asos, George ve John Lewis'i seviyorsan, Halloween ürünleri için göz atın ...

Alışveriş özgürlüğünüzü kısıtlamayın...

Ingilteredenal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!