24 Eylül 2012 Pazartesi

Wow: İngiliz kadınlarının aklı fikri...




Kadınlar da erkekler gibi gün boyu akıllarından bir şeyi çıkaramıyorlar. Sanırım biraz da olsa anladınız. Erkekler aklıllarından kadınları çıkaramıyorlar, Kadınlar ise modayı ve alışverişi.

Eminiz ki bir çoğumuzun yaptığı şey sabah işyerine gelindiğinde bilgisayarınızı açmak ve belkide maillerinize bile bakmadan dogruca gizli satış (secret sales) yapan yada favoriniz olan web sitelerine bi göz atmak.

Kadınların aklından çıkmayan " bu elbise mi daha güzel yoksa şu ayakkabı mı? bu mayo mu şu bikini mi?" mevzuları dahada derken böyle sürüp gidiyor.

İşte ingiliz moda ve alışveri sitesi very.com'dan alınan verilere göre ingiliz kadınları günde 91 kez modayı ve alışverişi düşünüyor. Aslında biraz düşük gibi çünkü çoğu kadın için alışveriş yaşam demek. 

Ne de olsa hep söylediğimiz gibi alışveriş bir sanattır. 

Bu verilere dayanaraktan ingiliz kadınlarının,

- 11 dakika ve 23 saniyede bir alışverişi düşündüğünü,

- Gün içinde 1 saat ve 19 dakikalarını alışveriş sitelerinde harcadığını,

- 10 genç kadından 1'inin herşeyden çok (aile,iş,arkadaş) alışveriş düşündüğünü,

-Ve büyük çoğunluğunda hayallere dalmış bir şekilde pc başında yöneticisinin bakışlarına takıldığını biliyor muydunuz :)

Siz bu duruma uyuyormusunuz bilemeyiz ama bu tarifler ve veriler hayatta en çok konuşulan şeyden yani Aşkdan bile fazla belki.

Yada kadınlar için aşk demek alışveriş demek moda demek :) Hemde forever :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!