25 Eylül 2012 Salı

İspanya denildiğinde aklınıza gelen nedir?



İspanya denildiğinde herkesin aklına farklı bir şey geliyordur. Mesela soru sorulan erkek ise Barcelona yada Real Madrid futbol takımlarından biri veya Messi cevabı almanız nerdeyse kesin hiç olmadı %90.

Peki kadınlar için İspanya ne ifade ediyor ? Bunun araştırması yapılsa kesinlikle çok farklı sonuçlar çıkacaktır. Kadınlar için belki Madrid yada Barcelona'da romantik bir akşam yada İspanyol müziği eşliğinde romantik bir tatil. Buika ispanyol tarzı müzik için eşşsiz bir sanatçı. Mutlaka dinleyin. 
Gitmesenizde kendinizi İspanyada hissetmenize neden olacak. Kırmızı gördüğünde peşinden koşan İspanyol boğaları ve matadorları da unutmamak lazım.


Bu saydıklarımızın yanında ek olarak bir çoğumuzun bildiği ve muhakkak alışveriş yaptığı İspanyol sitelerinden bahsetmek istiyoruz size. Bu arada İngilterenin yanı sıra Ispanyadan da alışveriş yapabileceğinizi hatırlatmak istiyoruz. 

Bu arada yazıyı hazırlayan ve bir çok Avrupa ülkesini ziyaret eden editor olarak İspanyanın farklı bir ruhu olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim :)

İspanyadan alışveriş yapanların çoğunluğunun ziyaret ettiği bazı web siteleri şöyle sıralayabiliriz. Aramak için zahmet etmeyin sadece üstüne gelip bir tık atın.


ve


İspanyol modasını takip etmek isteyenler de Fashion From Spain sitesinde küçük bir gezinti yapabilir. Ulaşmak için tıklayın.

Daha da değişiklik arayanlar google.es'de İspanyol denizinde  gezebilirler. Buradaki markalar için internette kimi kaynaklarda Rus, Alman vb şeklinde yorumlar yapılmış ancak göreceğiniz üzere kendileri İspanyol.

Alışveriş bir sanattır. Keyifli alışverişler :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!