4 Ağustos 2010 Çarşamba

Shop it to me


Yukarıda gördünüz bu site diger anlattıgımızdan farklı bir isleve sahip. Bu site, uyeliginizi alirken, sizinle ilgili bilgileri topluyor öncelikle. Yani siz hangi markalarla ilgileniyorsunuz, Beden ölçüleriniz nelerdir, ayakkabı numaranız nedir. Bir alısveris yapacagında gerekli tüm ölçüleri giriyorsunuz.

Sadece sizin degil esinizin ve çocuklarınızında bilgilerini girebilirsiniz. Üyelik isleminiz tamamlandıgında Shop it to me sitesinden bir mail geliyor. Bu mailde islemi konfirme ediyorsunuz. Bu arada üyelik islemi sırasında mail adresinize gönderilecek maillerin aralıgınızda seçebiliyorsunuz. Örn. Hergun mail almak istiyorum veya sadece haftasonları mail gonder gibi. Islemleri tamamladıktn sonra artık mail adesinize, sizin belirlediginiz zamanlarda, sizin istediginiz markaların hem yeni sezonları hemde indirimlileri gelecek.

Ne dersiniz ? Hem trendleri takip etmek hemde sevdiginiz markaların ürünlerini takip etmek için bes dakika ayırmaya degmez mi? Ustelik unutmayın çesitli kampanyalardan da faydalanabilirsiniz. Asagıdaki resimde siteden gelen bir ornek bulunuyor. Sizin sectiginiz siteden örnekler gönderiliyor. Bu sadece küçük bir örnek.

Daha fazlası için isterseniz siteyi ziyaret edebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!