9 Mart 2012 Cuma

Olive Wilde Sade tasarımlı Strapless Elbisesi ile göz doldurdu

Oscar gecesinde kırmızı halı üzerinde bir çok ünlü yıldız, ünlü modacıların tasarımlarını tasıdı. Vanity Fair Oscar Partisi için o gece siyah giyen ünlüler arasında üzerindeki elbiseyi en iyi taşıyanlardan biri de Olivia Wilde'dı.

Güzel aktrist bu tercihi ile uzun yaz gecelerinde katılınan davetlerde giyilecek elbiseler konusunda bir fikir vermiş oldu bizlere.

Strapless elbisesini yine aynı renk kemer ile süsleyen yıldızın çanta tecihi ise şık bir el çantası (clutch bag) oldu.

Tasarımlar gerçekten hoş ve tercih edilebilir. Eğer sizde Olivia Wilde'ın tercihinden hoşlanmış ve almak istiyorsanız. Elbise için buraya . Bu arada elbisenin fiyatı £550 Gbp'den £220 Gbp'ye düşmüş. Bizden söylemesi :)

El çantası Banana Republic'den. Çantayı beğendiyseniz. buraya. İsterseniz benzer el çantası modelleri için de buraya tıklayabilirsiniz.

Son olarak bileğindeki Match & Dazzle bracelet ile birbirini tamamlayan bir bütün oluşturabilirsiniz. Satın almak isterseniz bunun için de buraya tıklayın.

Televizyon dünyasının yıldızları neler giyiyor? neler alıyor? nerelerden alıyor?
Bunları ve daha fazlasını artık sizlerle paylaşıyoruz. Sizde merak ettikleriniz, eklemek istedikleriniz yada nasıl satın alabileceğiniz ile ilgili herşey için bize yazabilirsiniz. Bize ulaşmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!