12 Eylül 2018 Çarşamba

Taşınıyor musunuz yada buyuk esyalarinizimi gondereceksiniz?


İngiltereden Türkiyeye yada Türkiyeden İngiltereye taşınabilirsiniz. Bu aşamada door to door deikleri yani kapıdan kapıya taşıma hizmeti almak çok önemlidir. Tüm eşyalarınız özenle toplanıp paketlenerek aracımıza alınır. Gümrük ve tüm gerekli prosedürler tarafımızdan yapılarak size sadece istediğiniz adreste teslim alması kalır.

Bunun dışından eğer taşıyamayacağını kadar çok bavulunuz varsa, bir bisiklet göndermek istiyorsanız, mobilya göndermek istiyorsanız yada bizim sayamayacağımız büyük eşyalar göndermek isterseniz, parça eşya taşımacılığını da sizin için yapabiliriz.

www.ingilteredenal.com web sitesi aracılığı ile ingilterede sizin için bir çok işlemi tamamlayabiliriz. Büyük parça eşya taşımacılığı da bunlardan bir tanesi.

info@ingilteredenal.com mail adresimize istediğiniz işlemi detaylı olarak yazabilirsiniz. Örneğin ev taşıması için nereden nereye ve kaç odalı bir ev taşıyacağınızı bildirebilir aynı zamanda bizimle resim de paylaşabilirsiniz. Bu sayede size en düşük fiyatı verebilmek adına elimizde detay bulundurabiliriz.

Eğer parça eşya göndermek isterseniz bize ölçü ve ortalama ağırlık bilgileriyle birer fotoğraf gönderebilirsiniz.

Unutmayın başarı detayda gizlidir.

www.ingilteredenal.com



1 yorum:

  1. Titsanium Plate Flat IRON BID FOR POKER, TICER POKER - TIT
    Titsanium Plate Flat IRON BID titanium dioxide FOR POKER, winnerwell titanium stove TICER POKER, POKER POKER, POKER titanium shift knob POKER, POKER POKER, POKER POKER, POKER, fallout 76 black titanium POKER POKER, blue titanium POKER POKER, POKER.

    YanıtlaSil

IngilteredenAL.Com Blog'a hoşgeldiniz! Blogumuz bizden size haberler, indirim ve promosyon haberlerine ulaşmanın en güzel yoludur. Bizi takibe devam edin!